U bent hier : Nieuws > Schrijf je in voor het seizoen 2022-2023

Schrijf je in voor het seizoen 2022-2023

Raadpleeg het lessenrooster  of blader even door onze nieuwe folder en maak je keuze.

  • De contributie is samengesteld uit het lidgeld (€35) dat maar 1 keer per seizoen dient betaald te worden en het lesgeld.
  • Wie meerdere lessen combineert mag van de bedragen in het weekoverzicht, €35 in mindering brengen. Voor de lessen van de junior dance company en de dance company geldt dit niet. Voor deze groepen moet je auditie doen.Je bent verplicht 1 andere dansles te volgen in de stijlen klassiek ballet of modern jazz of hedendaagse dans.  Alle informatie verschijnt eerstdaags op de site.
  • De lessen kleuters in beweging in Minderhout zullen vermoedelijk naar woensdagmiddag verhuizen. Van zodra dit rond is worden ook hier de inschrijvingen opengesteld.

Waarom nog wachten? We verwelkomen je graag.

                Ik schrijf in

Was je de laatste 4 jaar lid van ’t Spagaatje vzw en je logt in met je emailadres gezinshoofd, dan weet het systeem dat je ooit een login ontvangen hebt. Je kan dan een nieuw paswoord aanvragen en van daaruit wijst alles zichzelf uit. Anders maak je een account aan. je ontvangt een paswoord en je kan verder.

Blijkbaar geven oude browsers wel eens problemen, eveneens edge. Gebruik best Google chrome. En gebruik een desktop computer of laptop. Tablets en gsm's durven ook wel eens vastlopen.

Inschrijven wil zeggen dat het algemeen reglement van 't Spagaatje aanvaardt. Hier vind je alle informatie ivm lessen, contritbutie, kleding enz.

Indien er  in het seizoen 2022-2023 geen lessen kunnen gegeven worden omwille van Covid 19 dan wordt het volgende geregeld:

  • Vaste kosten 35 Euro worden niet terugbetaald
  • % terugbetaling van niet-gegeven lessen (aangepaste regeling voor de gymnasten van de wedstrijdafdeling gymnastiek)
  • Outdoorlessen zijn lessen
  • Onlinelessen zijn ook lessen
  • Covid-aanpassingen in uren/dag = overmacht. Dit valt niet onder gewijzigde lesdatum.

Geschreven op 01-07-2022 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners