U bent hier : Nieuws > Provinciale voorronde 2C te Ingelmunster -15 april

Provinciale voorronde 2C te Ingelmunster -15 april

Lekker vroeg vertrokken we zondagochtend naar West-Vlaanderen voor de tweede provinciale voorronde met onze oudste wedstrijdgymnasten.

Lotte turnde als senior in de voormiddag. Ze turnde 3 van de 4 toestellen wegens een blessure. Lotte turnde op deze toestellen hele mooie oefeningen, slechts één enkele val op de balk. Dit is een mooie verbetering t.o.v. vorige wedstrijd.

In de namiddag was het de beurt aan onze junioren; hier turnden Michelle en Antje. Stien moest deze wedstrijd forfait geven wegens een blessure. Toch was ze mee op wedstrijd om haar medeturnsters een hart onder de riem te steken. Michelle had een zware trainingsweek achter de rug, maar ze liet zich niet kennen! Michelle turnde wat ze waard was, ze knokte en draaide hele mooie oefeningen! Jammer van de 3 vallen op balk, want verder was op haar balkoefening niets aan te merken! Ze behaalde een mooie 13deplaats in het open klassement.

Antje gaf een zenuwachtige indruk bij de start van haar wedstrijd. Het inturnen ging met het nodige vallen en opstaan. Op de wedstrijd stond ze er. Ze turnde hele mooie oefeningen zonder één enkele val over heel de wedstrijd! Dit werd beloond met een mooie 9de plaats in het open klassement.

Geschreven op 18-04-2012 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners