U bent hier : Nieuws > Kristof Schroé Belgisch kampioen AGH

Kristof Schroé Belgisch kampioen AGH

Dit weekend stond het Belgisch Kampioenschap in Sint-Niklaas voor de deur. Kristof Schroé en Britt Knaven wisten zich hiervoor te selecteren.

Zaterdagavond was het grote moment voor Kristof. Niet in topvorm omwille van een blessure aan de schouder, maar toch had hij er veel zin in. Kristof startte zijn wedstrijd met een mooie op vloer en zette zijn parcours voort in diezelfde stijl.  Hij bracht prachtige oefeningen aan alle toestellen. Tot het één na het laatste toestel, de herenbrug, was het zeer spannend, maar Kristof’s beste toestel moest nog komen, het rek. Als laatste van de groep trad hij aan en bracht een oefening van grote moeilijkheid. Heel het publiek stond versteld van zijn spectaculaire rekoefening die hem 15,200 punten opleverde. Na dit mooie parcours volgde de prijsuitreiking waar het Belgische volkslied klonk voor onze Belgische kampioen KRISTOF SCHROÉ.

Zondagmiddag turnde Britt haar wedstrijd. Zij bracht mooie oefeningen op alle toestellen en behaalde een 17de plaats. Zij selecteerde zich dit jaar voor de allereerste keer voor het Vlaams kampioenschap en nadien ook nog voor het Belgisch.  Britt mag trots zijn op haar seizoen.

Geschreven op 22-04-2012 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners