U bent hier : Nieuws > Afscheid van Manou

Afscheid van Manou

Op zaterdag 17 mei jl. namen we samen met familie en vrienden afscheid van Manou.

Manou was een vaste waarde in onze club: als lid en trainster.

De toekomst van ’t Spagaatje zag er kleurrijk uit met haar in ons midden.  Als kleine kleuter kwam ze onze club binnen gehuppeld. Samen met zus Amber startte ze in de wedstrijdploeg, maar nadien ging ze haar eigen weg.

Turnen bij de recreatie en dansen in de dansgroepen. Niet veel later stond ze op 12-jarige leeftijd al als hulpleidster voor verschillende groepen, onvoorstelbaar! Zulk een verantwoordelijkheid, een voorbeeld voor iedereen!

Niet enkel lesgeven deed ze met volle overgave. Ook op knutseldagen, turnshows, kleuterinstuiven en ga maar door… gaven haar creatieve ideeën altijd een meerwaarde. Bij de bloemenverkoop verzon ze samen met haar turnmaatjes liedjes, spelletjes en wedstrijdjes om de clubkas nog maar wat extra te spijzen. Altijd pret met Manou erbij!

Tot het laatste moment maakte ze deel uit van ons trainersteam. Ze hielp ons mee het trainersdansje in elkaar te steken voor de turnshow. Tijdens de oefenmomenten was ze onze vrolijke DJ en ook het weekend van de show zelf was ze onze coach om onze act in goede banen te leiden. En als goede coach, beloonde ze ons nadien met de woorden: Super goed gedaan team! Wat ons allemaal raakte!

Fantastisch dat we haar in ons team mochten hebben. We gaan haar zo missen!

Geschreven op 29-05-2014 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners