U bent hier : Dans > Klassiek ballet

Klassiek ballet

Deze dansvorm geldt nog steeds als de basis voor alle dansvormen. Een gezonde lichaamshouding en bewegingsstijl worden in deze lessen bevorderd. Muzikaliteit, creativiteit, lenigheid en techniek spelen een belangrijke rol. Naarmate het niveau vordert, worden de klassieke technieken gecombineerd tot dansante combinaties.

Niet alleen de techniek is belangrijk, uitstraling en intentie spelen hierbij ook een belangrijke rol en dit samen maakt deze sierlijke bewegingsstijl tot een echte kunstvorm. De klassieke balletlessen worden ondersteund met klassieke muziek gecombineerd met hedendaagse moderne muziek.


Overzicht lessen

Dag

Tijd

Voor wie

Locatie

Woensdag 17:00–18:00 Klassiek ballet niv 1
1ste + 2de leerjaar
Turnzaal Gemeenteschool 
Gravin Elisabethlaan 21, Hoogstraten
Woensdag 18:00–19:00 Klassiek ballet niv 2
3de + 4de leerjaar
Turnzaal Gemeenteschool 
Gravin Elisabethlaan 21, Hoogstraten
Woensdag 19:00-20:00 Klassiek ballet niv 3-4
Vanaf 5de leerjaar
Turnzaal Gemeenteschool 
Gravin Elisabethlaan 21, Hoogstraten

 

(*) Leerlingen vanaf het 3de leerjaar, die nog geen klassiek volgden, mogen aansluiten in hun leeftijdsgroep op voorwaarde dat ze minstens tot kerst de lessen volgen in klassiek 1.
(*) Omdat we werken in niveau/leeftijdsgroepen kunnen er afhankelijk van het aantal inschrijvingen groepen bijgemaakt worden of andere groepen geschrapt worden. Hierdoor kunnen er nog wijzigingen in uren plaatsvinden. Gelieve hiermee rekening te houden.

Routebeschrijving

Plan uw route naar turnzaal Gemeenteschool >

boven

Hoofdsponsors & partners