U bent hier : Conditie > Total Body Control

Total Body Control

Total Body Control heeft als doel bewust te worden van je eigen lichaam, een goede houding aan te leren en je goed te voelen in je eigen vel. Hiervoor is kracht en lenigheid vereist.

TOTALE LICHAAMSCONTROLE is de basis voor alle andere sporten.

Hard werken leidt tot :

meer positieve energie - gracieuzere bewegingen - een stevig, goed gevormd lichaam

 

De leerkracht gebruikt het beste uit verschillende technieken om te voorkomen dat je de onderrug overmatig belast, namelijk: rugscholing, houdingsscholing, callenetics, pilates, BBB, conditiegym, artistieke gym…

Doordat de oefeningen volledige concentratie vereisen, vergeet je even je dagdagelijkse zorgen. Zo geeft Total Body Control je ook mentale ontspanning.


De oefeningen worden individueel aangepast. De basislichaamsspanning die je hier verwerft, is noodzakelijk om je rug te ontlasten gedurende je dagelijkse activiteiten. Deze spanning is het absolute minimum om aan eender welke sport te beginnen.

De vele deelnemers, waaronder met rugklachten, die blijven herhalen dat ze baat hebben bij deze lessen, bewijzen het succes van ons programma “Total Body Control”.

Overzicht lessen

Dag

Tijd

Voor wie

Locatie

Donderdag

09:00 – 10:00

volwassenen

Gymnastiek- en danscomplex 
Katelijnestraat 25, Hoogstraten

Donderdag

19:30 – 20:30

volwassenen

Gymnastiek- en danscomplex 
Katelijnestraat 25, Hoogstraten

Donderdag

20:30 – 21:30

volwassenen

Gymnastiek- en danscomplex 
Katelijnestraat 25, Hoogstraten


*Beginners in de discipline krijgen gedurende de eerste weken extra aandacht om hen vertrouwd te maken met de oefeningen.

Routebeschrijving

Plan uw route >

boven

Hoofdsponsors & partners