U bent hier : Nieuws > VK C-niveau te Nieuwkerken-Waas

VK C-niveau te Nieuwkerken-Waas

Wedstrijd voor Michelle Bevers en Antje Kenis

Michelle Bevers (junior) en Antje Kenis (senior) namen op 27 april deel aan het Vlaams kampioenschap C-niveau.  Antje wist zich rechtstreeks te kwalificeerde via de provinciale voorrondes. Michelle die een aantal voorrondes gemist had wegens blessure kregen een wildcard toegekend wegens haar 1ste plaats in de laatste provinciale voorronde.

De verwachtingen waren dus hoog gespannen.  Michelle startte haar wedstrijd op balk en daar ging het al onmiddellijk mis: 4 vallen, wat haar 4 punten kostte.  Zenuwen… waarschijnlijk te weinig routine. Ze knokte zich terug in de wedstrijd en bracht op de overige 3 toestellen mooie oefeningen. Ze eindigde op een 6deplaats slechts op 1,317 punten van de 1ste plaats.  De teleurstelling na de wedstrijd was groot. Toch een prachtprestatie voor Michelle die slechts haar 2de volledige wedstrijd van het seizoen draaide.

Antje turnde op sprong 2 perfecte overslagen volledige schroef.  Op brug haalde ze net geen handstand wat in het inturnen wel lukte.  Vervolgens bracht ze een mooie balkoefening maar met net iets te veel wiebels, en dan een pracht van een vloeroefening.  Ze eindigde op een 16de plaats in het klassement.  Ook voor Antje een dikke proficiat!

Geschreven op 30-04-2013 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners