U bent hier : Nieuws > PV3 AB AGD te Oostende

PV3 AB AGD te Oostende

Dit weekend hadden onze turnsters wedstrijd in Oostende.

Demy zette een stap voorwaarts met een veel stabielere balkoefening. Anke maakte op balk door de zenuwen alles veel te klein waardoor tal van elementen niet telden. Zelfs met een mooie vloeroefening kon ze dit niet meer goed maken.  Beiden behaalden een bronzen medaille. Louka bracht mooie oefeningen op alle toestellen, goed voor goud!

Zondagochtend turnden onze miniemen 2B. Na een week skiverlof en met het Amerikaanse opwarmsysteem van slechts 2 minuten, miste Mauranne (23ste) compleet de feeling met de balk. Om geen onnodige risico´s te lopen liet ze op grond verstek gaan. Femke (13de) bracht mooie oefeningen op alle toestellen en turnde haar beste wedstrijd van het seizoen. Alexandra  (17de) draaide voor het eerst reus in haar brugoefening en bracht buiten enkele vallen een mooie balkoefening. Britt  (8ste) had nog onvoldoende vorm na een ganse week ziekte en kon haar niveau van Hoogstraten niet helemaal evenaren.  

In de namiddag turnde Fleur Michielsen (Miniemen 1B) en Amber Luquili (Beloften B). Fleur (22ste) haar vloeroefening zag er weer prachtig uit. Ook Amber was op haar best op de vloer en bracht een mooie oefening. Ook zij turnde haar beste wedstrijd van het seizoen.

Geschreven op 27-02-2012 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners