U bent hier : Nieuws > Neem met je familie deel aan de GYM FAMILY DAY

Neem met je familie deel aan de GYM FAMILY DAY

Aan voordeeltarief met het ganse gezin op Pinkstermaandag, 25 mei 2015, naar Walibi

Op Pinkstermaandag, 25 mei 2015, organiseert de GymnastiekFederatie Vlaanderen, samen met haar Franstalige vleugel FFG, een heuse GYM FAMILY DAY in het pretpark Walibi! Met 150 jaar gymnastiek in België hebben we in 2015 heel wat te vieren en trakteren we onze clubs, leden en hun familie graag op een leuk dagje uit aan een uiterst voordelig tarief van 20 euro!

Beleef een onvergetelijke dag uit!
Op 25 mei 2015 palmt GymFed het Walibi-park in en zullen er tussen de verschillende pretpark-attracties ook leuke gymstands te ontdekken zijn: test je gymkunsten op ons bewegingsparcours, breng een gym- of dansdemo met jouw club, leef je uit op de airtrack, ontdek de nieuwe gymdiscipline free running.

Je kan die dag het park verkennen aan het GymFed-voordeeltarief van € 20 per ticket! (normale ticketprijs = € 35). Kinderen < 1m hebben gratis toegang tot het park! Op de totale bestelling wordt een verzendkost van € 2 gerekend.

Wil je na je Walibi-bezoek graag ook nog even plonsen in Aqualibi? Dan kan dit voor maar € 3 extra! (dit kan je ter plaatse nog beslissen en betalen aan de kassa – normale tarief = € 20 per persoon)

Inschrijven via onderstaande link:

http://www.gymfed.be/gymfamilyday/

Geschreven op 26-03-2015 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners