U bent hier : Nieuws > Mooi Vlaams Kampioenschap

Mooi Vlaams Kampioenschap

Georgette en Louka namen dit weekend deel aan het Vlaams kampioenschap te Lauwe.

Beide dames hadden zich via hun goede prestaties in de provinciale voorronden weten te selecteren voor deze wedstrijd. Ook Nette had een selectie afgedwongen maar moest spijitg genoeg forfait geven omdat ze nog niet voldoende hersteld was van haar knieblessure.

Georgette, B-10, turnde zaterdagochtend. Zij turnde een mooie wedstrijd: stabiele balkoefening, mooie sprong, een goede brug- en stripsoefening. Enkel grond werd een beetje slordig uitgevoerd wat zich toonde in de score. Georgette werd 29ste.

Louka, B-14-15, ging zondagochtend aan de slag.  Ook zij turnde een mooie wedstrijd: eveneens een stabiele balkoefening, mooie sprong, een mooie vloeroefening met spijtig genoeg een val in een combinatieserie. Ook haar brugoefening was goed.  Hier ontbreekt het echter aan zelfvertrouwen en moeilijkheid. Louka eindigde op een 16de plaats.  Of dit genoeg gaat zijn voor het Belgisch kampioenschap vernemen we in de loop van de week.  Er werd dit jaar een nieuw selectiesysteem uitgewerkt waarbij ook de provinciale voorronden in aanmerking worden genomen.

Geschreven op 25-04-2016 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners