U bent hier : Nieuws > Goud en zilver op 1ste wedstrijd van het seizoen

Goud en zilver op 1ste wedstrijd van het seizoen

24 en 25 november 2012 organiseerde `t Spagaatje in samenwerking met Gymfed de 1ste provinciale voorronde artistieke gymnastiek dames C-niveau.

Voor onze club namen aan deze wedstrijd 2 seniors: Antje Kenis en Stien Vanderhallen en 1 junior: Michelle Bevers deel. Nerveus starten onze beide seniors aan hun 1ste toestel. Stien bracht een mooie vloeroefening. Ook Antje haar vloeroefening was goed, maar net iets minder, en met een val bij haar gestrekte salto voorwaarts, wat haar een volledig punt kostte. Op de 3 andere toestellen: sprong, brug en balk was Antje dan net iets beter. Ze turnden goed maar dat hun dat ook goud voor Stien en zilver voor Antje zou opleveren hadden we vooraf niet gedacht.

Voor Michelle was het een korte wedstrijd. Wegens een blessure kozen we er voor om enkel aan brug deel te nemen. Maar dat deed ze dan ook geweldig.  In de ochtendwedstrijd had ze zelfs de allerhoogste score aan brug over de junior- en seniorwedstrijd heen. In de namiddag kwamen er nog juniors en seniors aan bod en zo wist Michelle in categorie junior de hoogste score aan brug op te tekenen.

Wie de oefening nog een wil terugzien:

http://www.youtube.com/watch?v=cUq3aV7mHhY&feature=em-share_video_user

Proficiat dames! Op naar de volgende. 

Geschreven op 26-11-2012 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners