U bent hier : Nieuws > Femke Kenis: provinciaal kampioen belofte B

Femke Kenis: provinciaal kampioen belofte B

Femke Kenis behaalde zondag 17 april de provinciale titel bij de beloften B. Een mooier verjaardagcadeau had Femke niet kunnen krijgen, alhoewel ze het zelf heeft moeten veroveren. Ze werd zondag 13 jaar. Proficiat met het mooie wedstrijdresultaat.

Ze behaalde ook de minimumnorm om zich te selecteren voor het Vlaams kampioenschap. Nu maar hopen dat ze in het klassement bij de 18 beste gymnasten is.

Demy en Louka turnden 's morgens hun laatste voorronde bij de Miniemen 1 A.  Louka turnde haar beste wedstrijd van het seizoen. Louka had de norm reeds voor het VK, Demy behaalde hem.  Zij dienen in het klassement van hun 2 beste wedstrijden bij de eerste 20 te eindigen.

Amber behaalde deze keer een 8ste plaats bij de junioren B en voor Carolina was het deze keer een 9de stek bij de senioren B. Beiden hadden reeds hun norm voor het VK en ook hun plaats.

Zaterdagnamiddag had Nette haar laatste PV geturnd bij de benjamins A.  Ze verbeterde haar score tov vorige keer met maar liefst 10 punten.  Ze behaalde een bronzen brevet.

Geschreven op 18-03-2013 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners