U bent hier : Nieuws > 3 x zilver, 2 keer brons

3 x zilver, 2 keer brons

Op de PV2 AB te Mortsel vond dit weekend het provinciaal kampioenschap plaats voor onze A en B gymnasten.

We zijn fier op Nette. Na inactiviteit wegens blessure en deze week nog eens geveld te zijn door de griep turnde ze een mooie wedstrijd.  Ze behaalde een bronzen brevet in de categorie benjamins A.

´s Avonds was het de beurt aan Demy en Louka voor hun de 2de wedstrijd van het seizoen. Demy had haar zenuwen beter onder controle dan in Leuven.  Mooie oefeningen op sprong, balk en vloer, enkel haar brugoefening was iets minder.  Zij behaalde de bronzen medaille met 0,5 punten verschil op clubgenootje Louka.  Tijdens het inturnen ging bij Louka alles zeer vlot.  De verwachtingen voor de wedstrijd waren hoog gespannen. Tijdens de wedstrijd slopen er hier en daar toch kleine foutjes in, maar balk was de dooddoener.  Toch wist Louka nog de zilveren medaille te veroveren.

´s Anderendaags was het de beurt aan zus Amber. Amber zat niet lekker in haar vel en dit was te merken aan haar oefeningen.  Toch behaalde ook zij de zilveren medaille.  Voor Carolina was het al helemaal spannend.  Zou ze überhaupt kunnen meedoen?  Vanaf woensdag was ze geplaagd met een contractuur in het bovenbeen. Gelukkig kon ze deelnemen. Om geen risico´s te nemen werd gekozen voor een eenvoudigere sprong, wat haar natuurlijk punten kosten. Toch wist ze zilver te behalen.

Een dikke proficiat aan deze dames, hun trainers en de kiné.

Geschreven op 12-02-2013 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners