U bent hier : Nieuws > 2de plaats voor Carolina in het open klassement

2de plaats voor Carolina in het open klassement

Carolina Ameling wist zich zaterdag op de 3de provinciale voorronde  AB te Assebroek in de categorie senior B naar een 2de plaats in het open klassement te turnen.

Een dubbel schroef op vloer en een gehurkte tsukahara op sprong maakten dat ze met een hogere D-score startte. Ook haar zuivere brugoefening droeg zeker bij tot het mooie resultaat. Hopen dat ze volgende wedstrijd nog net iets beter doet.

Amber Luquili turnde op hetzelfde moment bij de junioren B. Zij kon zich tijdens deze wedstrijd veel beter focussen dan vorige keer en dat was ook te merken aan haar oefeningen. Ze bracht een pracht van een balkoefening. Nu nog de moeilijkheidswaarde verhogen. Op brug had ze nog 1 val maar werd de moeilijkheid van de afsprong verhoogd. Op vloer zijn nog veel punten te winnen en op sprong werd om veiligheidsredenen gekozen voor een eenvoudige overslag. Ze behaalde de 11de plaats.

In de namiddag trad Femke Kenis aan bij de Beloften B. Femke was in de loop van de week hard met haar hiel tegen de grond gesmakt en daar had ze nog aardig last van.  Met als 1ste toestel vloer en dan sprong moest ze aardig op haar tanden bijten. Nadien turnde ze een eenvoudige maar zuivere brugoefening. Haar balkoefening mocht er zijn: een mooie afwisseling tussen acrobatische en gymnastische elementen met voor het eerst flik-flik in haar oefening. Femke eindigde op een 17de plaats.

Geschreven op 24-02-2013 door May

 

Vind je bovenstaand bericht leuk ? Deel het via social media !

Delen

Hoofdsponsors & partners